OPPO Reno 9 are primele scăpări: baterie, procesor, alte detalii

Scris de | 30 septembrie, 2022
OPPO Reno 9 are primele scăpări: baterie, procesor, alte detalii

Deşi OPPO Reno 8 tocmai a sosit în România, începem deja să discutăm despre un succesor, mai precis OPPO Reno 9. Acesta a înregistrat primele scăpări şi ar urma să debuteze în China în următoarele săptămâni, urmând ca apoi să vină în Europa în 2023. Un zvonac de încredere a postat primele detalii online.

Digital Chat Station a postat că OPPO Reno 9 va aduce o baterie de 4500 mAh şi va primi suport pentru UFCS (Universal Fast Charging Specification). Este unul dintre primele telefoane cu această certificare. UCFS este un nou protocol de încărcare rapidă integrată creat de către China, împreună cu producători de telefoane şi producători de cipuri. El va fi suportat de telefoane de la companiile participante, pe lângă soluţii proprietare ca SuperVOOC şi SuperCharge.

Sursa afirmă şi că noul telefon va avea un procesor Qualcomm 7 Series, probabil Snapdragon 7 Gen 1 la bord, dar vor exista şi variante cu MediaTek 8000. În plus, cel puţin unul dintre modele va fi disponibil pe nuanţa „Everything Red”. Cat despre debut, de vreme ce Reno 7 a debutat la final de noiembrie, mă aştept că seria Reno 9 să vină în acelaşi interval.

Vă reamintesc între timp că tocmai a sosit pe plan local OPPO Reno 8 Pro, care vine cu ecran AMOLED de 6.7 inch, cu refresh rate de 120 Hz, procesor Dimensity 8100 Max, 8 GB sau 12 GB RAM şi o cameră triplă, cu senzor principal de 50 MP. Are şi difuzoare stereo şi o baterie de 4500 mAh, care se încarcă la 80W.

Etichete: , ,

Sursa: Gizmochina