LG prezintă televizorul fashion Pose, gândit ca rival pentru Samsung The Serif

Scris de | 7 octombrie, 2022
LG prezintă televizorul fashion Pose, gândit ca rival pentru Samsung The Serif

Dacă moda televizoarelor verticale nu a prins neapărat, se pare că trendul televizoarelor fashion are şanse mai mari să intre în mainstream. După Samsung the Serif, acum şi LG se înhamă la un proiect de acest gen, odată cu prezentarea lui LG OLED Object Pose. Mai important de atât e faptul că TV-ul ajunge în România.

Produsul aduce cu o piesă de mobilier modern sau cu un obiect de artă. De altfel va fi afişa opere de artă când este în standby. Are muchii uşor curbate şi este disponibil cu un corp de culoare bej. Foloseşte un cable management discret şi ocupă puţin spaţiu. Se potriveşte în orice decor şi alături de orice piesă de mobilier. Are o bază tip „stand”, una minimalista şi funcţională, zveltă şi înaltă. Funcţionalitatea nu e negijată aici.

Muchiile plate sunt acoperite cu material textil, extins şi în spate, unde se creează o zonă arcuită, care se poate folosi ca raft. Pe el ţinem cărţi, reviste, vederi. Panoul OLED evo de aici se vede excelent din orice unghi, iar funcţia Brightness Booster aduce cu 20% mai multă luminanţa culorilor şi detalii generoase. Procesorul este un a9 Gen5 AI, care foloseşte algoritmi avansaţi pentru a reduce zgomotul şi a optimiza calitatea imaginii, oferind o experienţă imersivă.

În Gallery Mode, puteţi vizualiza opere de artă pe acest dispozitiv sau fotografii. Modelul LX1 aduce un sistem de difuzoare de 40W pe canale 4.0 şi cu virtual surround pe 7.1.2 canale. Versiunea sa de 105 cm vine cu HDR şi costă 8499 lei în România.

Etichete: , , ,