Logitech a creat un scaun de gaming exclusivist alături de Herman Miller

Scris de | 8 octombrie, 2022
Logitech a creat un scaun de gaming exclusivist alături de Herman Miller

Logitech nu se fereşte de colaborări şi ne prezintă de această dată un scaun de gaming creat alături de Herman Miller. Logitech G şi Herman Miller au creat scaunul de gaming Vantum, unul conceput de la zero. Este gândit pentru versatilitate şi confort.

Herman Miller este un brand cunoscut pentru scaunele sale foarte confortabile şi care susţin coloana vertebrală, dar cu un preţ piperat. Vantum oferă un nivel corect de susţinere pentru corpul gamerului, indiferent că se joacă sau doar… stă şi se uită la un film şi face browsing. Faţă de scaunele clasice ale companiei Herman Miller precum Embody aici avem parte şi de un headrest. Scaunul cel nou suportă o postură „active gaming forward”, pentru confort crescut, concentrare şi rezistenţă timp de ore bune.

Utilizatorul stă în poziţie dreaptă şi activă, cu o perniţă dedicată, PostureFit şi ajustări de înclinare. Ajustabilitatea oferă susţinere pentru zona lombară şi poziţionează pelvisul corect, împiedicând cocoşarea. Perna flexibilă şi materialul exclusiv de suspensie cuplat cu materialul textil 100% reciclat oferă confort şi susţinere în orice postură. Headrest-ul suportă baza capului şi coloana, fără presiune pe gât. Vantum e primul scaun de gaming care oferă o pernă integrată de suport toracic, care susţine zona de sus a spatelui, gâtul şi capul.

Produsul Logitech G costă 995 dolari şi vine pe nuanţele Polar, Flare, Obsidian. Are nu mai puţin de 12 ani de garanţie.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: Hypebeast