Garmin lansează ceasurile de lux MARQ Athlete, Captain, Golfer, Aviator şi Adventurer

Scris de | 13 octombrie, 2022
Garmin lansează ceasurile de lux MARQ Athlete, Captain, Golfer, Aviator şi Adventurer

Garmin activează şi pe piaţa ceasurilor de lux, nu doar a celor clasice smart şi acum îşi îmbogăţeşte gama MARQ cu 5 modele noi: Garmin MARQ Athlete, Captain, Golfer, Aviator, Adventurer. Toate au acelaşi design ca şi prima generaţie, doar că aduc noi metale preţioase şi materiale rare.

Includ materiale precum ceramică, cristal de safir, nylon cu ţesătura jacquard. Au parte şi de titaniu, piele, curele din silicon. Noile smartwatch-uri MARQ au ecrane AMOLED şi pot oferi până la 16 zile de autonomie. Sunt rezistente la zgârieturi şi uşoare în comparaţie cu modelele din oţel inoxidabil. Ceasurile suportă poziţionare prin GSNSS, GPS multi frecvenţă şi sistemul Garmin SatIQ pentru poziţionare superioară. Modelele includ funcţii de sănătate şi welness precum monitorizare a pulsului, a somnului, respiraţiei şi a stresului.

Există şi celebrul deja Body Battery, care monitorizează nivelul de energie al utilizatorului. Nu uităm de călători, cu Jet Lag Adviser, cu sfaturi legate de jet lag, starea de „mahmureală” ce apare când schimbi fusul orar la călătorii.

MARQ Athlete e gândit pentru sportivi şi vine cu un design edge to edge pe bază de piele, plus o muchie busolă cu design clasic. Modelul Golfer e inspirat de culorile terenului de golf şi vine cu 42.000 de hărţi de terenuri de golf la nivel global.

MARQ Captain e pentru navigatori şi are un Regatta Timer integrat care va oferi un avantaj în cursele de yachting. Are şi alerte pentru flux şi reflux, profiluri pentru sporturi acvatice, precum caiac, kitesurf, windsurf şi altele.

Preţurile variază între 1900 şi 2400 de dolari pentru aceste modele.

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina