Huawei Pocket S, telefon nou pliabil cu clapetă va debuta pe 2 noiembrie

Scris de | 25 octombrie, 2022
Huawei Pocket S, telefon nou pliabil cu clapetă va debuta pe 2 noiembrie

După câteva zvonuri despre un succesor pentru Huawei P50 Pocket, acum avem detalii despre lansarea sa şi un nume oficial. E vorba despre Huawei Pocket S, care va sosi pe 2 noiembrie, aşa cum a confirmat chiar Huawei. Avem detalii mai jos.

Evenimentul de debut va avea loc pe 2 noiembrie, de la ora 14:00, ora României. Primele teasere pentru produs sunt foarte vagi şi prezintă o serie de culori vii, ceva ce aduce cu un ruj, cu parfumuri şi perechi de căşti. Urmaşul lui Huawei P50 Pocket a fost certificat de agenţia TENAA în luna august, când designul său a ajuns pe Internet. Conform teaserului şi a unei postari a CEO-ului Huawei, Richard Yu, Pocket S va a sosi în culori vii, precum albastru, roz, verde şi galben.

Dispozitivul va sosi cu un procesor Qualcomm Snapdragon 888 4G, ceea ce pare un pas în spate faţă de aşteptările legate de un Snapdragon 8 Gen 2 4G să zicem. Sunt zvonuri care afirmă că se va duce într-o zonă şi mai low end, cu procesor Snapdragon 778G la interior. Judecând după schiţele de la TENAA, noul telefon va avea un singur modul circular foto, cu 3 senzori şi un bliţ LED. Diagonală ar trebui să fie în jur de 6.7-6.9 inch, dacă nu chiar mai puţin.

Nu apare foarte clar un ecran extern aici, care ar putea fi sacrificat pentru un preţ mai mic. P50 Pocket avea o cameră principală de 40 MP cu telemetru laser, una de 13 MP ultrawide şi una de 32 MP, plus una de 10.7 MP selfie. Sunt curios dacă noul venit va păstra senzorul de lumină UV şi funcţiile legate de machiaj şi aplicarea protecţiei solare.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena