HyperX vine acum cu o gamă completă de periferice pe piața din România

Scris de | 25 octombrie, 2022
HyperX vine acum cu o gamă completă de periferice pe piața din România

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP, a dat startul perioadei aniversare de 20 de ani în luna august, marcând astfel un moment important în istoria companiei. Totodată, perioada aniversării de 20 de ani a companiei este însoțită și de lansarea monitoarelor de gaming HyperX Armada 25 și 27, care completează portofoliul de produse.

Astfel, odată cu adiția celor două monitoare de gaming, oferta HyperX pune la dispoziția utilizatorilor o gamă completă de periferice, cu mai multe produse din fiecare categorie.

Printre produsele principale/vârf de gamă din fiecare categorie se numără mouse-ul HyperX Pulsefire Haste, wireless sau wired, care este și cel mai recent mouse al companiei. Acesta cântărește 62 de grame și oferă cea mai nouă tehnologie wireless, până la 100 de ore de baterie în variantă wireless și certificare IP55 pentru rezistentă la apă și praf.

Alături de un mouse este necesară și o tastatură, iar în gama HyperX se pot găsi de la modele întregi (full-size), TKL, format 60 sau cel mai noi model format 65, HyperX Alloy Origins 65. Fiecare utilizator are preferințe diferite în ceea privește tastaturile, în funcție de activitatea pe care o desfășoară, fie că este muncă, gaming sau creare de conținut. Toate modelele menționate beneficiază de o calitate mai bună a construcției și materialelor și de switch-uri de diferite tipuri.

Calitatea audio este, de asemenea, importantă, în special în gaming, dar nu numai, iar acest lucru este rezolvat de cele mai noi două modele de căști de la HyperX. HyperX Cloud Alpha Wireless este flagship-ul seriei de căști de la HyperX. Cu până la 300 de ore de autonomie a bateriei, Cloud Alpha Wireless este perechea de căști potrivită pentru cei care vor să beneficieze de tehnologie dual-chamber și sunet surround DTS 7.1. În același timp, pentru cei care preferă căștile cu fir, Cloud Stinger 2 beneficiază de audio spațial DTS Headphone:X și drivere de 50mm.

Pentru gamerii care vor mai mult decât microfonul încorporat cu căștile, pentru cei care fac streaming, sau chiar pentru cei care folosesc microfoane pentru diverse tipuri de creare de conținut, există cele mai noi lansate microfoane de la HyperX – DuoCast și ProCast. HyperX DuoCast este un microfon cu efecte RGB, cu două tipuri de tipare, cardioid sau 360, ceea ce îl face bun pentru situații precum streaming, înregistrare de clipuri sau chiar interviuri.

În același timp, HyperX ProCast este primul microfon XLR profesional al companiei, care vine cu un condensator cu diafragmă mare. Acesta este conceput pentru utilizatorii care își doresc calitate profesională de la un microfon, cu conectivitate XLR și întregistrări audio de înaltă calitate, precum cele din studiourile de înregistrare.

Cu cele două monitoare de gaming, HyperX Armada 25 și HyperX Armada 27 în portofoliu și disponibile inclusiv pe piața din România, brand-ul de periferice oferă astăzi utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de un setup complet HyperX. HyperX Armada 25 vine cu un ecran IPS FHD de 25 de inci, cu 240Hz și 1ms timp de răspuns, iar HyperX Armada 27 vine cu un ecran IPS QHD de 27 de inci cu 165Hz și 1ms timp de răspuns.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,