Motorola RAZR 2022 se lansează în România, are ecran pliabil OLED

Scris de | 25 octombrie, 2022
Motorola RAZR 2022 se lansează în România, are ecran pliabil OLED

Motorola tocmai a lansat cel mai nou telefon pliabil al său în România şi e vorba aici despre Moto RAZR 2022. Telefonul are un design minimalist, compact, amintind de epoca telefoanelor cu clapetă RAZR. Vine cu un ecran extern generos Quick View, de 2.7 inch şi mai jos aflaţi preţul său pe plan local.

Moto RAZR 2022 vine cu un design minimalist, compact, elegant şi mat. Foloseşte un ecran de 6.7 inch P-OLED Full HD+, cu refresh rate de până la 144 Hz. Afişează până la 1 miliard de nuanţe, de la negru intens la culori vibrante. Are parte de certificare HDR10+ şi 100% din gama de culori DCI-P3. RAZR oferă un afişaj care îndeplineşte standarde cinematografice, fiind perfect pentru divertisment. Va fi disponibil pe o singură nuanţă, „Negru Satin”.

Balamaua acestui smartphone a fost regândită faţă de Moto RAZR 5G şi a dispărut şi bărbia predecesorilor. Primim acum şi un ecran OLED cover de 2.7 inch, care oferă acces la cele mai utile funcţii, fără a deschide ecranul principal. La interior se află un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, pentru o experienţă de flagship, alături de 8 GB RAM şi 256 GB stocare. Camerele includ un senzor de 50 MP principal cu stabilizare optică şi un modul ultrawide de 13 megapixeli.

Poţi face selfie-uri cu aceste două camere principale cu ajutorul ecranului extern sau folosi senzorul selfie de 32 MP, decupat în acel orificiu în ecran. Bateria de 3500 mAh se încarcă la 30W, iar telefonul se bucură de difuzoare stereo, cu Dolby Atmos. Corpul acestui telefon are certificare IP52, iar când vine vorba despre software, el rulează Android 12 cu My UX ca interfaţă custom. Primim şi funcţionalitate Ready For, care permite mirroring-ul ecranului pe monitoare sau televizoare via wireless sau HDMI.

Preţ şi disponibilitate:

Motorola RAZR 2022 este disponibil în România la preţul recomandat de 5999 de lei şi poate fi găsit la partenerii Altex, Digi şi eMAG.

Etichete: , , ,