Glovo livrează de azi și de la Mobexpert. Ce produse găsești în aplicație

Scris de | 17 noiembrie, 2022
Glovo livrează de azi și de la Mobexpert. Ce produse găsești în aplicație

Utilizatorii aplicației Glovo din București, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Pitești, Suceava, Timișoara și Brașov pot alege din peste 3000 de produse pentru casă din colecția retailerului Mobexpert.

Clienții Glovo au posibilitatea de a comanda decorațiuni pentru casă și birouri, covoare, corpuri de iluminat, veselă și produse pentru gătit, textile masă, așternuturi și cuverturi, tablouri, dar și lumânări, parfumuri pentru casă, obiecte decorative, plante sau ghivece, iar produsele vor fi livrate în mai puțin de 60 de minute. În categoria produselor care pot fi livrate imediat intră și noua colecție de decorațiuni pentru Crăciun. De asemenea, orice produs poate fi ambalat pentru cadou și livrat la adresa dorită în aceeași zi.

“Pentru noi, parteneriatul cu Mobexpert reprezintă o altă modalitate prin care reușim să fim mai aproape de nevoile utilizatorilor noștri și un pas înainte înspre atingerea scopului de a transforma Glovo într-un mall ce încape în buzunarul fiecăruia dintre noi. Prezența Mobexpert în aplicație vine să întărească promisiunea Glovo de a livra orice produs, în orașele în care este prezent.”, a declarat Iustinian Belghir, General Manager Glovo România și Moldova.

“Ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim atât produse de calitate cât și termene rapide de livrare. Parteneriatul cu Glovo ne permite să oferim produsele din colecția de decorațiuni în cel mai scurt timp, la adresa dorită. Putem livra inclusiv decorațiuni pentru Crăciun sau cadouri gata împachetate pentru cei dragi. Ne așteptăm la un interes crescut în perioada imediat următoare, și ulterior, la dezvoltarea proiectului pentru alte categorii de produse Mobexpert.”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Etichete: , , , , ,