Samsung Galaxy Z Fold 4 şi Z Flip 4 primesc actualizarea la One UI 5.0 şi Android 13

Scris de | 19 noiembrie, 2022
Samsung Galaxy Z Fold 4 şi Z Flip 4 primesc actualizarea la One UI 5.0 şi Android 13

Samsung e în plină fervoare a actualizărilor la One UI 5.0 şi Android 13 pentru cele mai populare telefoane ale sale. Actualizările au început la final de luna octombrie, cu Samsung Galaxy S22, S22+ şi Galaxy S22 Ultra. La început de noiembrie au primit update-ul pe rând modelele S21, S20, Note 20 şi apoi Galaxy A53. În această săptămână cel mai nou software a ajuns pe Galaxy A52, Galaxy M-uri şi în sfârşit pe telefoanele pliabile Samsung.

Samsung Galaxy Z Fold 4 şi Z Flip 4 au primit varianta stabilă de One UI 5.0 şi Android 13, în vreme ce Z Flip 3 şi Z Fold 3 au primit un beta în câteva regiuni de pe glob. Gurile rele spun că sunt şi regiuni în care s-a lansat varianta stabilă. Actualizările acestea vin la pachet cu patch-ul de securitate pe luna noiembrie 2022, care rezolvă vulnerabilităţi, inclusiv una care permitea trecerea de codul telefonului din lockscreen.

Telefoanele primesc şi modul Mentenanţă, care blochează accesul angajaţilor de la service la datele tale când ai telefonul la reparat. One UI 5.0 aduce iconuri noi, noi opţiuni de Privacy, posibilitatea de a pune un video pe lockscreen. Există noi moduri de a customiza interfaţa cu accente de culoare, animaţiile şi tranziţiile sunt noi şi widgeturile devin 3D, Stacked.

Poţi extrage text din fotografii, Bixby are noi Routines şi avem gesturi noi precum swipe în sus cu două degete pentru a trece de la full screen la split screen. Camera telephoto e suportată în mod Food, avem extra filtre foto, stickere şi emoji noi.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena