De azi, poți cumpăra și carduri cadou la punctele PayPoint

Comercianții parteneri PayPoint vor putea oferi clienților carduri cadou de la branduri de top globale și locale clienților, datorită parteneriatului dintre PayPoint și epay. Astfel, retailerii din România vor avea acces la un portofoliu atractiv de carduri cadou de la cele mai importante branduri internaționale și locale din domenii precum jocuri, modă, streaming, comerţ electronic și pariuri, disponibil prin integrare API.

Cardurile cadou și produsele prepaid de la branduri precum Steam, Holyo, Okto, Betano și multe altele sunt acum disponibile consumatorilor în aproape 20.000 de locații PayPoint. În plus, PayPoint va oferi promoții exclusive în ceea ce privește serviciile suplimentare pentru clienți direct la punctul de vânzare. Prin acest parteneriat, PayPoint, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România, își va extinde portofoliul cu produse din categoria carduri cadou.

Comercianții parteneri PayPoint au acum ocazia să se adreseze unei categorii noi de clienți cu aceste servicii suplimentare și pot genera astfel venituri suplimentare.„Parteneriatul cu epay a venit în momentul potrivit pentru noi. Obiectivul nostru este să simplificăm plățile pentru clienții care folosesc PayPoint în România, să le oferim soluții securizate de plată digitală dar și servicii inovatoare”, spune Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services România.