Ubisoft îşi aduce înapoi jocurile pe Steam începând cu Assassin’s Creed Valhalla

Scris de | 22 noiembrie, 2022
Ubisoft îşi aduce înapoi jocurile pe Steam începând cu Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft e gata să îşi aducă jocurile înapoi pe Steam la aproape 4 ani de când a început să le pună pe Epic Games Store. Evident le-a promovat masiv şi prin launcherul propriu, Connect. Primul joc adus pe Steam este Assassin’s Creed: Valhalla.

El va sosi pe Steam pe 6 decembrie, urmat de city builder-ul Anno 1800 şi de titlul gratuit Roller Champions. Valhalla va sosi pe Steam la fix pentru a beneficia şi de ultimul DLC mare, cunoscut şi ca The Last Chapter. El vine tot pe 6 decembrie şi va aduce povestea lui Eivor la final, legând toate iţele posibile. Nu vom avea mod New Game+, cel puţin aşa a declarat Ubisoft. Jocul a debutat în noiembrie 2020 şi până în februarie 2022 generase deja 1 miliard de dolari în venituri.

Ubisoft şi-a explicat deja decizia de a părăsi Steam cu ceva veme în urmă. Până la urmă a dat roade, deoarece The Division 2 a avut comenzi de 6 ori mai mari prin propriul launcher Ubisoft faţă de alte magazine. În plus, nu mai trebuie să plătească o cotă de 30% spre Valve. Posibil ca şi Steam Deck să tenteze Ubi pentru a îşi aduce jocurile acolo.

Valve se pregăteşte de vânzările de toamna pe Steam, care debutează chiar azi, pe 22 noiembrie şi ţin până la 29 noiembrie. Vor fi reduceri la Hitman 3, Stray, Hades, Cyberpunk 2077 chiar, dar şi God of War, care a venit pe PC în acest an, plus Yakuza şi Deathloop.

Etichete: , , ,

Sursa: Engadget