Suma minimă pentru livrarea la Easybox: comenzi de minim 30 lei pentru clienţii eMAG Genius

Scris de | 24 noiembrie, 2022
Suma minimă pentru livrarea la Easybox: comenzi de minim 30 lei pentru clienţii eMAG Genius

În această săptămână eMAG a schimbat politica aplicată în cazul abonaţilor serviciului Genius, mai precis celor care fac comandă cu livrare la Easybox. Se pare că livrarea va fi gratuită doar dacă faci comenzi de peste 30 de lei.

Până acum livrarea era gratuită la Easybox indiferent de valoarea produsului. Acum dacă faci o comandă de sub 30 de lei cu livrare la showroom, poştă sau easybox, trebuie să plăteşti o taxă. Pentru comenzile livrate de curier, transportul va fi gratuit dacă valoarea cumulată a produselor Genius din coş este de minimum 100 de lei. Aceste reguli se aplică şi la Fashion Days.

În cazul Tazz primiţi transport gratut pentru toate comenzile de peste 50 de lei de la restaurantele partenere Genius sau peste 100 de lei la magazinele partenere Genius. În primăvara acestui an eMAG lansa o taxă de 9.99 lei pentru livrarea la Easybox, una care se aplică doar celor care nu erau abonaţi Genius. Retailerul ne informează şi că sunt peste 400.000 de utilizatori Genius, costul anual al unui abonament fiind de 99 de lei.

eMAG citează motive ecologice pentru aceasta taxa, afirmând că poate transporta mai multe produse cu aceeaşi încărcătură, dacă nu facem comenzi mici şi multe.

Reţeaua Easybox a ajuns în ultima vreme la 3500 de unităţi în ţara noastră, inspirând şi serviciile de curierat şi chiar Poşta Română să îşi creeze propriile reţele de lockere.

 

 

Etichete: , , , ,