Căştile Huawei FreeBuds 5i au debutat internaţional; Cât costă în Europa?

Scris de | 21 decembrie, 2022
Căştile Huawei FreeBuds 5i au debutat internaţional; Cât costă în Europa?

După lansarea din China în iunie 2022, acum Huawei aduce căştile FreeBuds 5i la nivel european. Ele vor sosi inclusiv în România în ianuarie sau februarie şi aflăm că vor costa puţin sub 100 de euro, mai precis 99 de euro.

Disponibile pe nuanţele Nebula Black, Isle Blue şi Ceramic White, căştile cântăresc 4.9 grame per bud şi 34 de grame cu tot cu tocul. O cască oferă 6 ore de playback muzical cu ANC şi 7.5 ore fără ANC. Tocul duce totalul de autonomie la 28 de ore fără ANC şi 18.6 ore cu ANC. Beneficiem de certificare IP54, pentru rezistenţa la stropire, de drivere dinamice de 10 mm şi de suport Bluetooth 5.2.

Aceste căşti TWS au suport pentru codecuri AAC, SBC şi LDAC. Fiecare are câte două microfoane, folosite pentru a filtra zgomotul. Setările acestor earbuds permit anularea de zgomot cu până la 42 decibeli. Există şi un mod Awareness, dar şi 3 opţiuni de egalizare: Default, Bass Boost şi Treble Boost. Căştile se controlează prin gesturi pe suprafaţa tactilă a fiecărui bud. Apăsările vă permit să răspundeţi la apeluri, să daţi play/pauză, să treceţi la piesa următoare sau să activaţi asistentul virtual.

Anularea de zgomot are setări precum Cozy, General şi Ultra. Awareness va permite să amplificaţi zgomotele din exterior, precum claxoane sau anunţuri din gară, avion, autobuz. Tocul se încarcă în aproximativ 2 ore.

Etichete: , , ,

Sursa: Notebookcheck