Huawei FreeBuds 5i este o pereche de căşti cu anulare de zgomot şi preţ de 84 euro

Scris de | 8 iunie, 2022
Huawei FreeBuds 5i este o pereche de căşti cu anulare de zgomot şi preţ de 84 euro

Huawei a lansat în China o nouă generaţie de căşti true wireless, de această dată modelul Huawei FreeBuds 5i, care vine cu un toc oval şi anulare de zgomot până la 42 de decibeli. În mod curios, firma chineză a ales să lanseze direct modelul „i”, fără a lansa un FreeBuds 5 înainte.

Avem de-a face cu căşti ce promit acustică Hi-Res şi aduc drivere de 10 mm. FreeBuds 5i vine în 3 nuanţe: alb, negru şi albastru, cu un model cu pete discrete, ca un soi de „opus al sclipiciului”. Tehnologia de reducere a zgomotului nu este ANC aici, ci una hibrid, care implică două microfoane, la exteriorul şi interiorul urechii pentru a detecta zgomotul în exces din jur şi apoi în canalul auditiv.

Bobină mobilă emite o undă care anulează şi elimină zgomotul, oferind un mediu de ascultare mai silenţios. Sunt 3 funcţii de reducere a zgomotului: Depth, Balance şi Mild. Tehnologia de reducere adaptivă a zgomotului detectează şi presiunea din canalul auditiv şi potriveşte o serie de parametri cu structura urechii tale, încât să reducă acea presiune. Căştile au o diafragmă din material compozit pe bază de polimer şi vin cu microfoane in ear care schimbă egalizarea în funcţie de modul cum porţi căştile.

În ce priveşte autonomia, o cască oferă 7.5 ore de playback muzical cu o încărcare, iar cu tot cu acel toc se ajunge la 28 de ore. Există şi încărcare rapidă: 15 minute înseamnă 4 ore de muzică.

Etichete: , , , ,

Sursa: Huawei Central