CES 2023: Acer Halo Swing este boxa portabilă cu iluminare RGB gata de party

Scris de | 6 ianuarie, 2023
CES 2023: Acer Halo Swing este boxa portabilă cu iluminare RGB gata de party

La CES 2023 Acer a adus nu doar laptopuri de gaming Predator, ci şi o inedită boxă portabilă cu iluminare RGB. Se numeşte Acer Halo Swing Smart Speaker şi are un afişaj LED Dot Display şi sonorizare DTS.

Este succesor pentru modelul din 2020 şi este o boxă portabilă cu funcţii smart. Designul este undeva între cilindric şi angular, iar o curea din piele ajută la transportarea sa mai facilă. Are şi certificare IPX5 pentru rezistenţa la apă. Ecranul LED Dot poate afişa informaţii despre vreme, calendar, mailuri, remindere sau indica faptul că asistentul vocal îţi răspunde la comenzi.

Iluminarea RGB a fost implementată în baza boxei şi se va sincroniza cu ritmul pieselor ascultate. Acer Halo Swing proiectează sunetul la 360 de grade în jurul său şi vine cu tehnologie DTS sound pentru acustica îmbunătăţită. Suportă playback alături de alte boxe pentru imersiune crescută. Are de asemenea suport Bluetooth 5.2 şi Wi-Fi 6, dar şi un port Aux-in.

Poate seta alarme, controla dispozitive smart din casă via comandă vocală şi vine cu microfoane far field ce permit preluarea de comenzi Google Assistant şi de la metri buni distanţă. Foloseşte port USB-C pentru alimentare şi autonomia ajunge la 10 ore. Costă 230 de euro.

Etichete: , , , ,