DJI anunţă RS 3 Mini, gimbal-ul pentru călători şi travel vloggeri

Scris de | 11 ianuarie, 2023
DJI anunţă RS 3 Mini, gimbal-ul pentru călători şi travel vloggeri

DJI a anunţat o unealtă care se va dovedi esenţială pentru YouTuberi, travel vloggeri şi călători. Se numeşte DJI RS3 Mini şi vine la preţul de 389 de euro. Avem de-a face cu un gimbal, dispozitiv uşor şi compact, care cântăreşte doar 795 de grame.

Acest handheld poate fi încărcat cu până la 2 kilograme de echipamente foto/video. Specialistul în drone şi gimbal-uri DJI a dezvăluit acest produs după o perioadă de teasing. Produsul face parte din gama Ronin RS de gimbal-uri, iar RS 3 Mini este mai mic decât media. Concurează cu un frate de brand, DJI RSC 2, disponibil acum la 399 de euro. RS 3 Mini foloseşte algoritmul de stabilizare puternic RS de generaţie a treia.

E acelaşi folosit pe modele mai mari, grele şi scumpe, precum DJI RS 3 şi RS 3 Pro. Butonul rotativ pentru fine tuning lipseşte de pe versiunea mini. RS 3 Mini e cu 50% mai uşor decât RS 3 Pro şi cu 40% mai uşor decât RS 3. Are şi un buton Bluetooth Record, switching nativ orizontal şi veritcal şi un touchscreen color de 1.4 inch. DJI îl recomandă pentru TikTok, YouTube şi alte aplicaţii de partajre video.

Nu e nevoie de alte accesorii pentru a fixa camera sau telefonul pe dispozitiv, deoarece avem două plăci cu mecanism quick release. Există şi o placă sus, care protejează camera din a se roti din greşeală şi a se detaşa. Oferă autonomie de până la 10 ore şi se poate încărca în 2.5 ore.

Etichete: , , , ,

Sursa: Notebookcheck