Primul trailer GTA 6 primeşte o scăpare; Vedem protagonista Lucia în închisoare

Scris de | 14 ianuarie, 2023
Primul trailer GTA 6 primeşte o scăpare; Vedem protagonista Lucia în închisoare

GTA 6 a înregistrat câteva scăpări importante în 2022, iar acum în 2023 aflăm detalii despre primul său trailer. Anul trecut un hacker a scăpat gigabytes întregi de content din joc, sub formă de mini trailere pe Twitter.

Acum un YouTuber a dezvăluit detalii despre primul trailer. Rockstar însăşi nu a spus nici măcar un cuvânt despre GTA 6, confirmând doar că lucrează la un titlu GTA, cu luni bune în urmă. Ştiam totuşi deja că în GTA 6 ne vom întoarce în Vice City. În plus vom avea un protagonist feminin, pe numele de Lucia. Ea ar apărea în trailer făcând exerciţii sportive în închisoare.

Un blogger brazilian a aflat că trailerul GTA 6 va prezenta câini care se joacă pe plajă, o şopârlă care trece strada şi pe Lucia făcând sport. Protagonista se gândeşte cum să scape din închisoare. Povestea ar fi fost influenţată serios de cea a jefuitorilor de bănci Bonnie şi Clyde.

Lucia este latino americană şi precedentele scăpări au menţionat că am putea să o vedem lucrând în tandem cu un frate geamăn sau iubit. Părintele Rockstar, Take-Two va ţine un eveniment dedicat dezvăluirii rezultatelor trimestriale pe 6 februarie 2023. Atunci am putea afla mai multe despre noul GTA.

Reţineţi că GTA 5 a debutat cu aproape un deceniu în urmă, deci e clar că e nevoie de un succesor.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Gizchina