Google va anunţa un rival pentru ChatGPT pe 8 februarie

Scris de | 4 februarie, 2023
Google va anunţa un rival pentru ChatGPT pe 8 februarie

Google a confirmat că va ţine un eveniment în data de 8 februarie, unul axat pe AI, iar gurile rele spun că e vorba despre lansarea unui rival pentru ChatGPT. De la debutul şi ascensiunea lui ChatGPT, presiunea a fost pe Google Search să treacă la nivelul următor.

Evenimentul Google are loc pe 8 februarie la Paris, iar indiciile oferite de compania americană fac aluzie la căutare şi AI. CEO-ul Google, Sundar Pichai a confirmat la rândul său că va prezenta cele mai noi şi puternce modele de limbaj ca un companion pentru căutare în curând. ChatGPT e deja subiectul numărul 1 de discuţie din 2023. L-am văzut luând examene la Medicină şi Drept, scriind articole jurnalistice impecabile, purtând discuţii cu oameni, înlocuind gazde de emisiuni cu un script perfect.

Chatbot-ul dezvăluit de OpenAI foloseşte inteligenţa artificială pentru a răspunde la diferite întrebări în câteva secunde. Foloseşte informaţii datând până în 2021 şi le preia de pe Internet. E aplicaţia cu cea mai rapidă creştere din istorie, ajungând la 100 de milioane de utilizatori deja de la debutul din noiembrie. Proiectul a evoluat atât de bine, că inclusiv Microsoft a investit un miliard de dolari în ChatGPT.

L-a şi integrat deja în suita Office, lansând o versiune de Teams cu funcţiile sale în prim plan. Google a fost până acum resursa numărul 1 de informaţii, prin intermediul motorului său de căutare. Totuşi ChatGPT pare să îi pună probleme aşa mari, că inventatorul lui Gmail a declarat că în 2 ani această soluţie ar putea pune Google Search pe butuci.

Etichete: , , , ,

Sursa: mysmartprice