Episodul 5 din The Last of Us ajunge mai devreme pe HBO Max

Scris de | 6 februarie, 2023
Episodul 5 din The Last of Us ajunge mai devreme pe HBO Max

The Last of Us este, fără îndoială, serialul începutului de an, iar dacă urmărești în fiecare duminică noaptea/luni dimineața aplicația HBO Max cu nerăbdare ca să vezi când ajunge pe serviciul de streaming un nou episod, atunci vei fi fericit probabil să afli că episodul 5 al serialului bazat pe jocul video cu același nume va avea premiera mai devreme decât de obicei. Lucrul acesta se va întâmpla însă doar pe serviciul de streaming, episodul urmând să poată fi văzut la tv în același time slot ca și până acum, în seara de duminică, 12 februarie (SUA).

Serialul original HBO, bazat pe jocul celor de la Naughty Dog, a avut un debut senzațional, atât pe platforma de streaming HBO Max, cât și la TV, unde adună milioane de spectatori cu fiecare episod. Decizia ca episodul 5 să aibă premiera cu două zile mai devreme decât în mod obișnuit vine ca urmare a faptului că duminică are loc și finala SuperBowl, unul dintre cele mai urmărite evenimente în fiecare an în Statele Unite. Astfel, HBO preferă să le ofere fanilor lui Joel și Ellie (interpretați de Pedro Pascal și Bella Ramsey) șansa de a vedea episodul înainte, pentru a nu fi nevoiți să aleagă duminică seara.

Serialul adaptează povestea primului joc din seria The Last of Us, creat de Craig Mazin și Neil Druckmann, urmărindu-i pe Joel și Ellie în călătoria lor într-o lume post-apocaliptică, populată de zombies și pericole la tot pasul. Recent, a fost anunțat și cel de-al doilea sezon, care cel mai probabil va urma povestea celui de-al doilea joc al seriei.

Etichete: , , , , , , ,

Sursa: 'The Last of Us' Episode 5 Will Premiere Early on HBO Max