The Last of Us vine pe PC într-o variantă Remake; Vom avea şi un joc multiplayer

Scris de | 10 iunie, 2022
The Last of Us vine pe PC într-o variantă Remake; Vom avea şi un joc multiplayer

Inevitabilul s-a produs: The Last of Us va ajunge pe PC! După ce Horizon Zero Dawn şi God of War au ajuns pe Master Race, acum Sony continuă să îşi aducă titlurile de top, perla coroanei pe PC. E vorba despre The Last of Us Part 1, doar că ni se promite mai mult de un remaster, un remake.

Jocul va sosi pe 2 septembrie pe PS5, iar pentru PC nu avem încă o dată de lansare. La evenimentul Summer Game Fest, unde s-a anunţat asta am descoperit şi că The Last of Us 2 a vândut 10 milioane de unităţi şi a fost confirmat un nou joc The Last of Us axat pe multiplayer. De remarcat că jocul care vine pe PC şi PS5 va avea numele oficial „The Last of Us Part I”. Jocul a fost un mega hit la debutul său pe PS3 în 2013, primind ulterior şi versiune de PS4.

E unul dintre cele mai bine vândute jocuri din istorie, cu 1.3 milioane de unităţi în prima săptămână şi 17 milioane până în aprilie 2018. A primit şi o sumedenie de premii Game of the Year şi a mai avut parte de DLC-uri ca The Last of Us: Left Behind. Versiunea de PS4 se numeşte The Last of Us Remastered, iar ea a sosit în iulie 2014. Povestea este inspirată de cartea lui Cormac McCarthy, The Road şi spune povestea lui Joel şi Ellie, care călătoresc prin SUA devastată de o apocalipsă zombie.

Ellie are o imunitate aparte la infecţie, ceea ce o face de nepreţuit. Naughty Dog promite că versiunea cea nouă este un remake de la zero, cu gameplay modernizat, control îmbunătăţit şi opţiuni de accesibilitate superioare. Sunt promise şi efecte mai arătoase şi o explorare şi luptă mai bună.

Etichete: , , , , ,

Sursa: pcgamer