OnePlus anunţă prima sa tabletă: OnePlus Pad are ecran de 144 Hz cu Dolby Vision

Scris de | 8 februarie, 2023
OnePlus anunţă prima sa tabletă: OnePlus Pad are ecran de 144 Hz cu Dolby Vision

OnePlus a ţinut pe 7 februarie un eveniment înţesat cu noutăţi, iar toate privirile au fost aţintite spre OnePlus 11. Noul flagship al companiei nu a venit singur, deoarece a debutat şi un televizor OnePlus, o pereche de căşti, dar şi prima tabletă OnePlus, OnePlus Pad.

Avem de-a face cu o tabletă cu ecran de 11.6 inch, un IPS LCD cu rezoluţie 2.8K şi refresh rate de 144 Hz. Are aspect 7:5, promiţând o experienţă confortabilă de citire şi vine cu un raport corp-ecran de 88%. Are muchii foarte înguste, de 6.54 mm, iar corpul este fabricat din aluminiu, Tableta propune până la 12 GB RAM LPDDR5 şi stocare UFS 3.1. Ecranul vine cu suport Dolby Vision, în vreme ce difuzoarele quad oferă un sunet imersiv şi Dolby Atmos.

Procesorul de la interior este un MediaTek Dimensity 9000. Terminalul rulează Android 13 cu OxygenOS 13.1 ca interfaţă custom şi cu posibilitatea de a se sincroniza cu telefoanele OnePlus pentru mesaje de verificare OTP, dar şi partajare a conexiunii celulare şi rich text messaging. Există şi funcţionalitate copy/paste, partajare de notificări şi file sharing între dispozitive.

Avem parte de o cameră singulară de 13 MP în centrul spatelui, în acel modul circular, în vreme ce bateria de 9510 mAh oferă până la o lună de funcţionare în standby. Există şi suport pentru încărcare SuperVOOC la 67W, care poate duce tableta de la 1% la 90% în 60 de minute. OnePlus Pad a primit şi accesorii, precum stylusul OnePlus Stylo, un accesoriu cu latenţă ultra redusă la 2 ms, dar există şi tastatura OnePlus Magnetic Keyboard cu husa folio.

Produsul nu are încă preţ, dar ştim că se va vinde din aprilie.

Etichete: , , , ,

Sursa: fonearena