DJI Mini 2 SE e o dronă de mai puţin de 249 de grame, cu preţ accesibil

Scris de | 10 februarie, 2023
DJI Mini 2 SE e o dronă de mai puţin de 249 de grame, cu preţ accesibil

DJI continuă să îşi extindă portofoliul de drone compacte, odată cu lansarea modelului DJI Mini 2 SE, care cântăreşte mai puţin de 249 de grame. Porneşte de la 369 de dolari şi nu e un proiect singular.

În ultimul an DJI a tot forţat limitele formatului de drone pe care le vinde, oferind tot mai multă putere în formaturi compacte. Mă gândesc la Mini 3 Pro aici, dar şi la creşterea de autonomie a lui Mavic 3 Classic, plus preţul scăzut al lui Mini 3. Compania încearcă acum o altă abordare, odată cu anunţarea lui DJI Mini 2 SE, care cântăreşte mai puţin decât un telefon pliabil Samsung Galaxy Z Fold.

Precedentul model, DJI Mini 2 a sosit cu 3 ani în urmă, iar Mini 2 SE aduce un refresh necesar. Camera e cea mai importantă noutate, iar noul venit optează pentru un senzor CMOS de 1/2.3 inch, care poate filma în 2.7K şi face poze la 12 MP. Drona vine cu transmisie video îmbunătăţită, cu o rază de până la 10 kilometri, ceea ce înseamnă că poţi să o trimiţi la distanţe mai mari fără întreruperi de semnal.

Autonomia ajunge la 31 de minute în condiţii optime. Poţi accesa şi modurile de captură Enhanced pentru a captura QuickShots şi Panorama. Pe lângă produsul de sine stătător, care costă 369 dolari, va mai există şi un pachet Fly More, cu accesorii extra, care costă 519 dolari. Produsul intră în magazine pe 22 martie 2023.

Etichete: , , , ,

Sursa: XDA Developers