Bitdefender îmbunătățește serviciul Premium VPN printr-o nouă funcție: App Traffic Optimizer    

Scris de | 14 februarie, 2023
Bitdefender îmbunătățește serviciul Premium VPN printr-o nouă funcție: App Traffic Optimizer    

Bitdefender lansează o nouă funcționalitate care permite utilizatorilor serviciului Premium VPN să prioritizeze și să schimbe lățimea de bandă către orice aplicație dorită, în timp real și la viteze rapide. Totodată, App Traffic Optimizer asigură o protecție sporită și neîntreruptă a confidențialității, performanței și criptării datelor. 

În ultimii ani, oamenii și-au mutat în spațiul online o mare parte din activitățile vieții de zi cu zi – de la servicii bancare la telemedicină, plata facturilor, cumpărături, inclusiv munca de acasă. Cu toate că majoritatea utilizatorilor de internet sunt preocupați de confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal, sondajele recente arată că mai puțin de 40% folosesc un VPN, în parte din cauza percepției că un astfel de seviciu implică o experiență neplăcută de folosire a aplicațiilor și o încetinire a vitezei de internet. 

Prin serviciile tradiționale de VPN, aplicațiile concurează pentru lățimea de bandă disponibilă, ceea ce rezultă, adesea, în întreruperea conexiunilor în cadrul apelurilor prin videoconferință sau în timpul jocurilor ori al vizionării unui film online. Funcția App Traffic Optimizer rezolvă această problemă, deoarece utilizatorii pot ajusta în timp real aplicațiile care primesc cea mai mare parte a lățimii de bandă, ceea ce duce la o experiență a utilizatorului excepțională, fără a compromite confidențialitatea și protecția datelor. 

„Infractorii cibernetici continuă să țintească informații personale pentru a fura identități sau pentru a vinde date de logare pe dark web pentru profit, în timp ce unele agenții de publicitate colectează în mod legal date despre comportamentul utilizatorilor, inclusiv preferințe, achiziții și vizite pe site-uri. VPN-urile se dovedesc a fi totuși excepționale pentru protejarea confidențialității; majoritatea consumatorilor vor sacrifica siguranța în detrimentul experienței lor online. Cu App Traffic Optimizer încorporat în Bitdefender Premium VPN nu mai este necesară o alegere, beneficiezi de criptare, anti-urmărire, blocare anunțuri și acum un control și mai mare asupra performanțelor aplicațiilor preferate”, spune Ciprian Istrate, vicepreședinte, Bitdefender Consumer Solutions. 

Caracteristicile cheie ale Bitdefender Premium VPN  

·        Criptare puternică pentru tot traficul web – criptează în siguranță tot traficul de intrare și de ieșire de pe dispozitivele Windows, Mac, Android și iOS, prin utilizarea a peste 4.000 de servere Bitdefender VPN din 49 de țări. Protejează identitățile și activitățile online de hackeri, furnizori de internet și alții pentru a oferi streaming și descărcări online sigure, dar fără a păstra înregistrări ale traficului realizat. 

·        App Traffic Optimizer – permite prioritizarea aplicațiilor și serviciilor selectate pentru a asigura lățime de bandă și viteze de conectare maxime, precum și o criptare puternică. 

·        Funcționalitate încorporată de blocare reclamelor pentru o experiență de navigare mai bună – această funcționalitate automată elimină anunțurile, bannerele, ferestrele de pop-up și reclamele video de pe site-uri. Blocarea reclamelor intrusive reduce riscul apariției programelor adware și malware și ajută utilizatorii să economisească lățime de bandă în timp ce pe întregul ecran este afișat doar conținut relevant. 

·        Anti-Tracker previne crearea de profiluri online – blochează agenții de publicitate, site-urile web și alte părți terțe să colecteze date precum tipul dispozitivului, locația, căutările web, preferințele de cumpărături și multe altele. Împiedicarea colectării unor astfel de date nu numai că protejează confidențialitatea consumatorilor, ci poate îmbunătăți performanța dispozitivelor utilizatorilor. 

·        Protecție la nivel de sistem – spre deosebire de extensiile de browser web care oferă confidențialitate doar în browserul respectiv, Bitdefender VPN Premium blochează reclamele deranjante și modulele de urmărire pe întregul dispozitiv al utilizatorului, fără a încetini sau a lăsa lacune în sistemele de apărare. 

·        Grupare cu ușurință a site-urilor de încredere – excepții de la extensiile de blocare a anunțurilor și a celor de anti-urmărire pot fi realizate cu usurință. În funcție de preferință, adresele URL ale anumitor domenii de încredere se adaugă pe o listă a site-urilor de încredere. Acest lucru permite utilizatorilor VPN o navigare sigură și criptată în timp ce accesează site-uri web care altfel ar putea să nu se încarce corect atunci când codurile de urmărire sunt blocate. 

Etichete: , , , , ,