Binance anunță că face angajări pentru noul său hub de tehnologie din Iași

Scris de | 16 februarie, 2023
Binance anunță că face angajări pentru noul său hub de tehnologie din Iași

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume, planifică, până la finele anului 2023, angajări în hub-ul de tehnologie din Iași, deschis în septembrie anul trecut.

„Binance angajează constant și se dezvoltă în întreaga lume, iar România, recunoscută pentru competențele sale ridicate în ariile de IT și tehnologie, este un punct important pe harta noastră. În septembrie anul trecut ne-am deschis primul hub de tehnologie din țară, în Iași, după discuțiile consistente avute cu Guvernul României, iar anul acesta intrăm într-o etapă naturală de creștere, în care ne dorim să atragem numeroase talente în noul nostru centru”, declară Ilie Pușcaș, Binance Country Manager.

Primele poziții disponibile pentru centrul din Iași sunt deschise specialiștilor IT și includ zonele Backend, QA, Frontend și Mobile. Expertiza necesară este axată, cu precădere, pe Java, typescript, iOS și Android, MENA stack, automatizare și framework. De asemenea, în momentul de față, Binance recrutează și în aria de Customer Support, pentru birourile din București. Pozițiile deschise de Binance pentru România, atât pentru birourile din București, cât și pentru centrul din Iași, sunt disponibile aici.

În România, în paralel cu aria de recrutare, Binance are o serie de inițiative menite să consolideze educația financiară. Compania are deschise colaborări și parteneriate cu alte platforme, universități, instituții guvernamentale și organizații cu focus pe educație. Ținta este de a dezvolta noi programe de studii, cursuri, seminarii web și training-uri pentru români.

Până în prezent, Binance a organizat trei sesiuni de meet-up în România, în București, Iași și Cluj-Napoca, pentru fiecare persoană interesată de ecosistemul blockchain. În cadrul evenimentelor, publicul are ocazia să afle informații despre Binance România și partenerii companiei, să participe la concursuri și diferite activități interactive, dar și să discute deschis cu echipa Binance, despre industrie și nu numai.

De asemenea, România este a doua țară europeană în care Binance permite tranzacțiile în moneda locală. Compania a adăugat, recent, perechea de tranzacționare fiat BUSD/RON în România. Astfel, Binance permite, pentru doar a doua oară în Europa, tranzacțiile în moneda locală a unei țări. Decizia le permite clienţilor din România, dar și celor din alte regiuni, să folosească direct moneda RON pentru a tranzacționa Binance BUSD.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , ,