iOS 17 are deja primele scăpări: extra stabilitate şi eficienţă

Scris de | 28 ianuarie, 2023
iOS 17 are deja primele scăpări: extra stabilitate şi eficienţă

E foarte devreme să vorbim despre iOS 17, dar devreme era şi în septembrie 2022 să vorbim despre iPhone 15 Ultra şi asta nu a oprit scăpările din a avea loc. Apple tocmai a lansat iOS 16.3, iar acum vorbim despre viitorul platformei de pe iPhone.

iOS 17 tocmai a scăpat şi îl aşteptăm cu o prezentare în iunie la WWDC 2023 şi cu o lansare în varianta stabilă în septembrie 2023. Sursa afirmă că nu ar trebui să ne aşteptăm la schimbări vizuale prea mari, ci la un look identic cu cel de la iOS 16. Miezul experienţei va fi creşterea stabilităţii şi eficienţei, dar şi suport pentru headsetul AR/VR Apple Reality Pro.

Va exista şi o aplicaţie dedicată pentru headset în iOS 17, aparent. Conceptul va fi similar cu cel de la aplicaţia dedicată Watch, dar cu mult mai multe funcţii. Aplicaţia Home a fost regândită, ea controlând şi automatizând acum mai multe sarcini ale dispozitivelor din casă. Sunt şi modificări la nivel de Find My. De asemenea aplicaţia Music va aduce schimbări legate de navigare în cadrul său.

Asta în vreme ce aplicaţia Mail a fost simplificată, iar Reminders şi Files vor fi îmbunătăţite, deşi nu s-a specificat cum. Vor fi realizate şi modificări la nivel de aplicaţii Fitness şi Wallet, ultima fiind conectată la Apple Pay ulterior. iOS 17 va rula pe 6 dispozitive cu Dynamic Island, două cunoscute deja, iPhone 14 Pro şi iPhone 14 Pro Max. Celelalte sunt cele 4 modele noi iPhone 15, de la cel de bază la Plus, Pro şi Pro Max sau Ultra.

Tote vor avea port USB-C, dar doar două cu viteze USB 3.2, conform codului iOS 17.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena