Cum ar putea arăta iPhone 15 Ultra (Concept)

Scris de | 1 octombrie, 2022
Cum ar putea arăta iPhone 15 Ultra (Concept)

După lansarea lui Apple Watch Ultra a apărut teoria că Apple va aduce acest tip de branding şi în seria iPhone. Acum apar şi primele randări ale acelui flagship, aşteptat în toamna lui 2023. El este un telefon concept, care vine de la designerul 4RMD.

Zvonacii afirmă că iPhone 15 Ultra îl va înlocui pe iPhone 15 Pro Max drept cel mai bine dotat model din seria iPhone 15. Va aduce în sfârşit o cameră telephoto periscopică, una cu zoom 10X chiar. Problema e că o astfel de cameră ar face protuberantă camera de pe iPhone 14 Pro chiar mai protuberantă. Asta deşi dacă ne luăm după randările pe care le vedem aici, modulul foto nu e chiar aşa protuberant. Se pare că de la Apple Watch Ultra nu e luat doar numele, ci şi robusteţea.

4RMD îşi imaginează că acest iPhone 15 Ultra va avea un corp robust, din titaniu, cu muchii mai ridicate pentru a proteja ecranul. Asta în vreme ce ecranul e acoperit cu sticlă de safir. Păstrează ecranul de 6.7 inch OLED, după modelul Pro Max-urilor doar că aduce o baterie şi mai mare, de 5000 mAh, care oferă autonomie de 2 zile. Nu trecem încă la camera selfie de sub ecran, rămânem la Dynamic Island, iar sursa vorbeşte şi despre o luminozitate uriaşă, de 2400 de nits.

Ecranul ProMotion oferă refresh rate de 180 Hz şi vine şi cu Always On Display. Ceva ce ne doream şi pe seria iPhone 14 apare aici: filmarea 8K, iar camera periscop oferă zoom digital până la 50X. Apare chiar şi un preţ şi anume 1499 dolari, iar procesorul ar fi un Apple A16 conform designerului, ceea ce e bizar.

Etichete: , , , ,

Sursa: Concept Phones