Huawei lansează în România ceasul cu căşti integrate Huawei Watch Buds pe 21 februarie

Scris de | 16 februarie, 2023
Huawei lansează în România ceasul cu căşti integrate Huawei Watch Buds pe 21 februarie

Poate cel mai inedit design de ceas din ultima vreme îl are Huawei Watch Buds. Terminalul este la bază un ceas, care la interior are o pereche de căşti care se încarcă. Va fi lansat în România pe 21 februarie şi mai multe detalii găsiţi mai jos.

Avem de-a face cu un produs 2 în 1: smartwatch şi căşti. Ceasul integrează o pereche de căşti wireless sub capac, care include un eran AMOLED de 1.43 inch, cu sticlă 3D peste. Are o curea din piele full grain, iar printre dotări se numără un senzor de puls, senzor SpO2, un corp certificat IP54, cu oţel inoxidabil în componenţă şi o baterie ce oferă 3 zile de autonomie. Nu lipsesc funcţiile de fitness şi sănătate similare cu ce primim pe un Watch GT, inclusiv EKG.

Căştile luate separat au autonomie de până la 4 ore, cu ANC activ. Folosesc dopuri din silicon, au control tactil şi un design mai compact decât cele din seria FreeBuds. Fiecare dintre căşti cântăreşte doar 4 grame, ceea ce nu e mult deloc.

Revenind la ceas, el rulează HarmonyOS 3.0 şi pentru navigare foloseşte un buton crown rotativ. Compania a testat mecanismul de închidere şi deschidere al lui Huawei Watch Buds de peste 100.000 de ori. La interior se află un mecanism magnetic care te ajută să poziţionezi cstile fără probleme. Evident căştile se şi încarcă la interiorul ceasului.

Produsul se va comercializa în Europa pornind de la suma de 499 de euro.

Etichete: , , , ,