OPPO Find N2 Flip a debutat în Europa: telefon pliabil cu clapeta, ecran extern mare

Scris de | 16 februarie, 2023
OPPO Find N2 Flip a debutat în Europa: telefon pliabil cu clapeta, ecran extern mare

OPPO a adus în sfârşit în Europa cel mai nou telefon pliabil al său, OPPO Find N2 Flip. Terminalul adoptă formatul de „telefon pliabil cu clapetă” şi faţă de rivali propune câteva schimbări importante.

Pentru început lasă în urma procesorul Snapdragon în favoarea unui MediaTek Dimensity 9000+. În al doilea rând are un ecran foarte mare, cu diagonală de 3.26 inch, iar ecranul principal de 6.8 inch are o cută invizibilă şi care aproape că nu se mai simte, faţă de cea de pe Galaxy Z Flip 4.

Trebuie spus că Find N2 Flip a debutat în China în decembrie, alături de pliabilul cu format orizontal Find N2 Fold, care din păcate nu ajunge în Europa. Ecranul Cover de 3.26 inch poate afişa 6 notificări simultan, condiţii meteo, timer, cronometru, camera cu captură selfie şi răspuns la mesaje în Messenger, Slack, Telegram şi WhatsApp. Permite şi accesul la Quick Settings şi înregistrarea unei notiţe vocale.

Are şi o baterie mai mare decât rivalii, la 4300 mAh, cu încărcare la 44W. Foloseşte o cameră de 32 MP selfie, cu autofocalizare, în vreme ce în spate se afla o cameră principală de 50 MP, cu stabilizare optică şi una de 8 MP ultrawide. Are şi tehnologie de calibrare a culorii Hasselblad, dar şi cip MariSilicon pentru procesarea foto.

O altă revoluţie este balamaua nouă Flexion, care poate păstra poziţia flexată a ecranului între 45 de grade şi 110 grade, dându-i rol de trepied şi ajutând la filmare 4K şi la realizarea de fotografii. Balamaua a fost testată cu 400.000 de plieri şi funcţionează fără probleme după.

Va costa în jur de 5000 de lei în România, în versiunea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Se va vinde pe negru sau mov.

Etichete: , , , ,