WhatsApp aduce suport pentru apeluri video picture in picture pe iOS

Scris de | 21 februarie, 2023
WhatsApp aduce suport pentru apeluri video picture in picture pe iOS

WhatsApp îşi continuă actualizările şi de această dată primeşte suport pentru apeluri video picture in picture pe iOS. Iniţial funcţia a fost anunţată în decembrie 2022 şi iată-o în sfârşit disponibilă.

Pentru a avea acces la ea aveţi nevoie de WhatsApp versiunea 23.3.77 şi un iPhone cu minim iOS 12. Odată cu sosirea sa, vei putea să continui apelul video sub formă de fereastră pluttoare pe ecran în vreme ce faci şi alte activităţi: îţi verifici mailul, iei notiţe, calculezi ceva în Calculator. Picture in Picture era în general asociat cu aplicaţiile de playback video, de la YouTube la diferite playere.

Trebuie spus că alte aplicaţii de apelare video, precum FaceTime aveau deja funcţie picture in picture. Mai sunt şi alte noutăţi în WhatsApp, precum posibilitatea de a crea un avatar personalizat şi a îl trimite sub formă de sticker sau a îl utiliza ca fotografie de profil. În plus, atunci când trimiţi documente se va activa şi opţiunea captions. O altă noutate este suportul pentru descrieri lungi penru grupuri.

Ce urmează pe viitor? Beta-ul de WhatsApp dezvăluie suport pentru trimiterea de fotografii de înaltă calitate şi la rezoluţie foarte ridicată. Un buton „HD” apare pe unele capturi de ecran în zona de setări. Calitatea originală a fotografiilor va fi limitată la 90%, deci o uşoară compresie va fi aplicată totuşi.

Etichete: , , , ,

Sursa: fonearena