Samsung prezintă o boxă portabilă rezistenta la apă şi cu 12 ore de autonomie

Scris de | 2 martie, 2023
Samsung prezintă o boxă portabilă rezistenta la apă şi cu 12 ore de autonomie

Samsung a anunţat primul său produs audio din 2023, o boxă portabilă care vine cu autonomie generoasă. E vorba despre modelul Sound Tower MX-ST45B, care oferă până la 160W de putere şi are conectivitate Bluetooth.

Se poate conecta simultan la televizoare şi la două smartphone-uri şi oferă o autonomie de până la 12 ore cu o singură încărcare. Atunci când este conectată la o sursă de alimentare puterea generată este de 80W RMS în loc de 150W. Funcţia multi connection Bluetooth îi permite conectarea la dispozitive, iar LED-urile sale se pot sincroniza cu tempo-ul muzicii.

Poţi sincroniza în lanţ pan ăla 10 Sound Tower-uri pentru un party de pomină. Sound Tower MX-ST45B vine cu certificare IPX5 pentru rezistenţa la apă, ceea ce îl protejează de stropire cu jeturi cu presiune redusă şi cu ploaie.Măsoară 281 x 562 x 256 mm şi cântăreşte 8 kilograme. Are jack audio de 3.5 mm şi vine cu o telecomandă la pachet. Ce nu are este NFC şi input optic. Speakerul suporta şi playback muzical de pe USB şi formaturile MP3, AAC, WAV, FLAC.

Produsul a fost deocamdată listat doar în Brazilia, la suma de 579 de dolari. În curând va sosi şi pe alte pieţe. În ţara unde apare vine la pachet cu un abonament Spotify pe 6 luni.

 

Etichete: , , , ,