Xiaomi Smart Band 8 fotografiat în premieră; Ce oferă brăţara de fitness?

Scris de | 5 martie, 2023
Xiaomi Smart Band 8 fotografiat în premieră; Ce oferă brăţara de fitness?

Chiar dacă tocmai a prezentat o sumedenie de dispozitive noi, Xiaomi mai are câteva terminale de lansat în 2023. Printre ele se numără şi brăţara de fitness Xiaomi Smart Band 8, care a apărut pe site-ul de certificare NRRA împreună cu o serie de fotografii de produs.

Compania a lansat în 2022 Xiaomi Band 7 şi Xiaomi Band 7 Pro, fitness trackere apreciate de public. Acum e momentul pentru următoarea generaţie. Band 8 a fost descoperit pe site-ul de certificare NRRA din Coreea de Sud, iar imaginile au fost publicate de către thegodandroid.com. Xiaomi Smart Band 8 aduce cu predecesorul său şi va sosi cu un corp în formă de pilulă.

Cureaua primeşte nişte modificări de design totuşi. În spate găsim două pad-uri acoperite cu cauciuc, sau cel puţin aşa pare. Senzorii au primit la rândul lor modificări faţă de Xiaomi Smart Band 7. Vedem şi ataşamente pentru curele, iar mărimea pare să fie similară cu a predecesorului. Va exista şi o curea cu două segmente, care seamănă cu cea de la Xiaomi Band 7 Pro.

Xiaomi Band 8 e cunoscut sub numele de cod M2239B1 şi a apărut în baza de date NRRA din Coeea, confirmând compatibilitatea cu Bluetooth 5.1. Sursele afirmă că brăţara de fitness va avea un ecran mai mare decât predecesorul său. Anumite funcţii sunt uşor de prezis totuşi, de la monitorizarea ritmului cardiac la cea a saturaţiei de oxigen din sânge. Vom avea probabil şi zeci de moduri de fitness, notificări, meteo, pedometru, monitorizare somn şi ciclu menstrual. Nu ar strica şi plăti via NFC şi poate chiar preluare de apeluri.

Etichete: , , , ,

Sursa: thegoandroid