Şi Realme va produce pliabile: Realme Fold şi Realme Flip menţionate de un oficial

Scris de | 10 martie, 2023
Şi Realme va produce pliabile: Realme Fold şi Realme Flip menţionate de un oficial

Bătălia de pe piaţa telefoanelor pliabile e pe cale să se înteţească şi acum după OnePlus şi Realme îşi aruncă mănuşa în ring. Vicepreşedintele companiei, Madhav Sheth a postat pe Twitter o întrebare care a stârnit rumoare între fani.

Oficialul a întrebat următorii dacă ar prefera un Realme Flip sau un Realme Fold. Până acum Realme s-a ferit de segment, spre deosebire de brandurile sale sora, OPPO şi Vivo. Până şi OnePlus a abordat proiecte de genul. Având în vedere genul de produse pe care realme îl abordează de obicei, ne putem gândi că a sosit momentul în sfârşit pentru un telefon pliabil de buget sau măcar un high midrange.

Dacă ar fi să se ia după hype, atunci clar realme ar lansa un telefon pliabil cu clapeta, un Flip, care ar face vânzări mai mari. Pe de altă parte un Fold e mai scump de produs, e greu să faci rost de componente şi să mai inovezi pe o piaţă de Fold-uri care seamănă între ele. Sunt şi Flip-uri destule, dar încă mai sunt nişe de explorat, cum a făcut Huawei P50 Pocket cu ultravioletele şi indicatorul de aplicat cremă solară corect.

Vom afla mai multe informaţii până la jumătatea anului aparent.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena