Huawei P60 Pro ar putea adopta o pilulă Dynamic Island precum iPhone 14 Pro

Scris de | 15 martie, 2023
Huawei P60 Pro ar putea adopta o pilulă Dynamic Island precum iPhone 14 Pro

După ce am aflat că Huawei P60 Pro va debuta pe 23 martie, lucru confirmat chiar de către Huawei, chiar dacă fără a nominaliza ce telefoane noi lansează, acum descoperim un aspect inedit cu privire la designul telefonului. El ar adopta o pilulă în stil Dynamic Island de pe iPhone 14 Pro.

Telefonul de buget Realme C55 a debutat cu o săptămână în urmă, având un decupaj în ecran care se poate transforma într-un soi de ecran secundar. În acel caz se numeşte Mini Capsule şi prezintă starea încărcării, avertizări legate de baterii, utilizare de date, pedometru şi alte detalii utile. Huawei P60 Pro s-ar pregăti să adopte aşa ceva, iar o schiţă postată pe reţeaua de socializare Weibo indică această abordare.

În zona de sus a ecranului se afla o zonă în formă de pilulă, care combină decupajul pentru camera selfie cu cel pentru senzorul Bokeh. Nu e totuşi foarte clar cât din jurul acelei pilule se va umple cu pixeli ce vor forma o imagine demnă de paralela cu un ecran secundar. E uimitor cum tot apar astfel de telefoane şi Apple nu a pornit încă procese. Mai ştim despre Huawei P60 Pro că are un ecran AMOLED de 6.6 inch curbat, cu refresh rate de 120 Hz şi rezoluţie 2K+.

Procesorul Snapdragon 8 Gen2 4G se află la interior, în vreme ce în spate găsim o cameră principală de 50 MP cu senzor Sony IMX888, alături de o cameră de 50 MP SOny IMX858, cu obiectiv ultrawide, plus una de 64 MP OmniVision, cea telephoto, cu zoom optic 3.5X. Va exista şi un senzor 3D Time of Flight, iar pe partea de procesare a imaginii avem sistemul in house Huawei XMAGE, în loc de Leica.

Bateria de 5000 mAh se încarcă la 100W via cablu şi la 50W wireless.

Etichete: , , , ,

Sursa: Phone Arena