Căştile Nothing Ear (2) au debutat, cu anulare adaptivă de zgomot, LHDC 5.0

Scris de | 23 martie, 2023
Căştile Nothing Ear (2) au debutat, cu anulare adaptivă de zgomot, LHDC 5.0

Pe 22 martie cei de la Nothing au ţinut un eveniment, în cadrul căruia au prezentat o nouă pereche de căşti, Nothing Ear (2). Acest model seamănă leit cu Nothing Ear (1), doar că primeşte upgrade-uri tehnologice.

Pentru început vine cu suport Bluetooth 5.3, dar şi LHDC 5.0 pentru streaming muzical Hi-Res. Are şi anulare activă a zgomotului, dar una adaptivă. Avem de-a face cu o pereche de căşti TWS, care pot transmite frecvenţe până la 24 bit şi 192 kHz la viteze de până la 1 Mbps. Aceste earbuds au drivere custom de 11.6 mm şi un nou desgin dual chamber, care îmbunătăţeşte calitatea sunetului şi fluxul de aer.

Suportă şi Dual Connection, pentru alternarea între două dispozitive conectate, dar şi o tehnologie care anulează efectul nociv al vântului asupra convorbirilor. Un algoritm pe bază de AI filtrează peste 20 de milioane de sample-uri sonore. Anularea personalizată de zgomot se adaptează la canalul auditiv al fiecărui utilizator. Aplicaţia Nothing X de pe mobil aduce funcţii noi, precum Personal Sound Profile, cu un profil personalizat de sunet şi un ID pentru fiecare ureche, plus tuning de egalizator.

Zgomotul este redus cu până la 40 decibeli, dar există şi mod Transparent pentru a lăsa să treacă sunetele importante. Controlul tactil a fost înlocuit cu mici butoane de apăsat. Avem parte şi de certificare IP54 şi de o autonomie de până la 36 de ore. Gamerii au parte şi de un Low Lag Mode.

Produsul costă 149 de euro şi e deja disponibil la comandă.

Etichete: , , , , ,