Nothing se pregătește să lanseze două perechi de căști și să le schimbe denumirea. Cum arată acestea

Scris de | 9 aprilie, 2024
Nothing se pregătește să lanseze două perechi de căști și să le schimbe denumirea. Cum arată acestea

Nothing este implicată în domeniul căștilor de câțiva ani deja, și a scos mai multe modele, destul de diferite și ca design, și ca performanță. Se pare că pe 18 aprilie, două noi nume se vor alătura familiei de căști a celor de la Nothing, iar acestea se vor numi Nothing Ear și Nothing Ear (a). Acum, probabil că vei fi tentat să spui „hmmm, dar parcă am mai avut un Nothing Ear” și ai dreptate. Compania spune că vrea să „reseteze” stilul său de denumire a device-urilor, renunțând la numerele de la finalul numelui, care indica generația în care se află un produs.

Astfel, Nothing Ear va fi practic un succesor al lui Nothing Ear (2). Logic, nu? Alături de acestea se va lansa și o variantă mai accesibilă, care va păstra litera a în paranteză ca denumire, la fel ca telefonul midrange proaspăt lansat, Nothing Phone (2a). Așadar, Nothing Ear vor costa aproximativ 150 de euro, și sunt așteptate să vină cu rating IP54 pentru rezistență la praf și stropi de apă, în timp ce carcasa va avea o rezistență de tip IPX2. Căștile în sine vor avea o autonomie de 7,5 ore cu ANC-ul oprit, iar alături de carcasă, vei avea un total de 33 de ore în care le vei putea folosi. Sunt două variante de culoare, alb și negru, cu tema transparentă deja devenită clasică pentru cei de la Nothing, prezentă pe ambele.

Nothing Ear (a) este opțiunea mai ieftină, ceva mai accesibilă, care ar trebui să coste aproximativ 100 de euro. Vine cu ANC, suport pentru conexiune cu două device-uri și încărcare rapidă, la fel ca varianta mai scumpă. Căștile Ear (a) vor avea o autonomie de 8 ore cu ANC-ul oprit, iar alături de carcasă, vor avea o baterie de 38 de ore. Vin și ele cu rating IP54, și carcasa va avea o rezistență chiar mai bună decât cea de pe Nothing Ear, ceea ce e puțin bizar, de tip IP55. În ceea ce privește variantele de culoare, vor fi 3 la număr: negru, alb, dar și un galben care aparent va fi cumva mai eco-friendly. Rămâne de văzut dacă acestea se vor confirma la lansare.

Etichete: , , , ,

Sursa: Upcoming Nothing Ear and Nothing Ear (a) earbuds leak ahead of April 18 announcement