Căştile Nothing Ear (2) vor debuta pe 22 martie

Scris de | 7 martie, 2023
Căştile Nothing Ear (2) vor debuta pe 22 martie

După câteva teasere misterioase care implicau gândaci negri, Nothing a dezvăluit în sfârşit când va prezenta noua sa generaţie de căşti, Nothing Ear (2). Debutul are loc pe 22 martie, iar teaserele indică faptul că designul transparent de la predecesor va fi păstrat.

Evenimentul de lansare se va putea viziona pe site-ul Nothing, iar compania londoneză ne promite „un sunet mai bun” şi „o claritate mai bună”. Teaserul face aluzie şi la faptul că vom vedea un toc de transport şi încărcare care va adopta la rândul său un design transparent. Asta deoarece gândacul din poze pare a împinge un astfel de toc în afara cadrului. Fondatorul companiei, Carl Pei ne-a obişnuit să tot dea informaţii despre produse puţin câte puţin, deci sigur vom mai vedea detalii în următoarele zile.

Nothing a lansat căştile Ear 1 în vara lui 2021, apoi în 2022 ne-a oferit căştile Ear Stick. Tot în 2022 venea şi Nothing Phone (1), cu al său spate transparent şi sistemul de iluminare cu LED-uri Glyph. Din scăpări trecute pentru Nothing Ear (2) ştim că ele vor muta poziţia microfoanelor de pe căşti, încât să capteze mai bine vocile. Vor avea şi conectivitate duală, anulare a zgomotului personalizată şi un egalizator mai avansat.

Aşteptăm şi extra autonomie şi un tuning superior la nivel de bas şi înalte. Vom afla mai multe pe 22 martie.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena