Microsoft oferă publicului Bing Image Creator şi Visual Stories, tool-uri pentru creat, căutat imagini cu AI

Scris de | 23 martie, 2023
Microsoft oferă publicului Bing Image Creator şi Visual Stories, tool-uri pentru creat, căutat imagini cu AI

Microsoft continuă evoluţia în sfera AI-ului, odată cu lansarea unor unelte ce permit crearea de imagini folosind puterea AI-ului. E vorba despre Bing Image Creator, integrat în Bing şi Visual Stories.

Noul tool foloseşte o versiune avansată de model DALL-E din OpenAI, permiţând utilizatorilor să creeze o imagine pur şi simplu descriind-o în cuvintele lor. Bing Image Creator este complet integrat în experienţa Bing Chat, ceea ce face mai uşoară generarea de conţinut scris şi vizual în acelaşi loc Trebuie doar să scrii o descriere a unei imagini, să adaugi context ca locaţie sau activitate, să selectezi un stil artistic şi apoi va fi creată imaginea.

Pentru a împiedica utilizarea acestor unelte pentru a crea conţinut pentru adulţi sau explicit, Microsoft a integrat mecanisme de siguranţă. Sunt incluse protecţii OpenAI, care limitează generarea de imagini dăunătoare. Când e detectată o serie de cuvinte care nu îşi au locul sistemul blochează şi avertizează uitlizatorul.

A mai fost lansată şi o nouă versiune de Knowledge Cards şi un nou tip de Visual Stories. Knowledge Cards 2.0 este o experienţă tip infographic, care oferă informaţii cheie şi fun facts, pe bază de AI. Include acum conţinut dinamic, precum grafice, timeline-uri, poveşti vizuale.

Visual Stories este o modalitate mai interactivă de a căuta şi interacţiona cu conţinut, pe bază de imagini şi video-uri scurte. Ideea este de a primi răspuns la ce cauţi pe web într-un mod mai interesant, util şi distractiv.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Gizmochina