Lenovo prezintă laptopul Yoga Slim 7, cu ecran OLED, CPU Ryzen 7000

Scris de | 29 martie, 2023
Lenovo prezintă laptopul Yoga Slim 7, cu ecran OLED, CPU Ryzen 7000

Lenovo a adus pe piaţă în această primăvară un nou laptop din gama Yoga Slim. E vorba despre Lenovo Yoga Slim 7, care vine cu un panou OLED cu refresh rate de 90 Hz şi aspect 16:10. Dispune şi de un procesor Ryzen 7000.

Terminalul are un design elegant şi slim şi oferă o rezoluţie de 2944 x 1840 pixeli şi 400 nits de luminozitate. Propune şi Dolby Vision. Ecranul oferă culori precise şi vibrante, cu unghiuri largi de vizualizare. Panoul de 14.5 inch are şi protecţie Gorilla Glass, care îi creşte rezistenţa. Lucrurile devin mai puţin impresionante când aflăm că nu are placă grafică dedicată.

E deci mai degrabă un laptop util pentru Office, divertisment, o editare foto/video uşoară. Integrează şi 6 difuzoare cu Dolby Atmos şi o funcţie Smart Amp, care oferă o experienţă audio superioară pentru consumul multimedia. Webcam-ul de la bord primeşte o funcţionalitate ToF, shutter electronic şi funcţii avansate de videoconferinţă. Există şi recunoaştere facială evident.

Lenovo Yoga Slim 7 integrează o baterie de 70 Whr, mai mare decât cea de pe Slim 6, asigurând o utilizare pe termen lung. Laptopul are şi RAM LPDDR5X şi două porturi USB 4.0, DisplayPort 1.4 şi PowerDelivery 3.0. Vine pe gri sau albastru verzui. Încă nu avem preţ, dar fiind un laptop slim cu OLED, mă aştept să fie la nivelul VivoBook-urilor mai scumpe de la ASUS. Poate între 3000 şi 4000 lei?

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina