ASUS ROG Phone 7 şi ROG Phone 7 Pro apar în primele fotografii

Scris de | 31 martie, 2023
ASUS ROG Phone 7 şi ROG Phone 7 Pro apar în primele fotografii

ASUS ROG Phone 7 a primit o dată oficială de lansare deja şi anume pe 13 aprilie, dar acum vedem fotografii cu terminalul şi cu versiunea sa Pro. Cele două telefoane nu par să schimbe mare lucru de la seria ROG Phone 6, în ideea că păstrează inclusiv acel mic ecran în spate.

Una dintre celulele bateriei a fost certificată drept având 3000 mAh, ceea ce înseamnă că vom primi din nou baterii de 6000 mAh, care suportă încărcare rapidă. Apare şi un încărcător în fotografii, unul cu alimentare la 65W (20V la 3.25A). Telefoanele vor avea şi o husă protectoare care scoate în evidenţă designul spatelui, dar şi un ventilator Aero Active Cooler.

ROG Phone 7 şi ROG Phone 7 Pro vin cu îmbunătăţiri incrementale faţă de predecesori, iar schimbările includ un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 şi Android 13 preinstalat, cu o interfaţă nouă pentru „consola” de gaming. Ecranul rămâne unul de 6.78 inch AMOLED, cu refresh rate de 165 Hz. Şi camerele au şanse mari să rămână la fel ca la seria ROG Phone 6, în vreme ce butoanele laterale ar putea cunoaşte extra grade de sensibilitate.

Ca de obicei am putea vedea un upgrade la nivel de sistem de răcire, plus o sumedenie de versiuni noi de Kunai, dock-uri, huse, controllere ataşabile, cu sau fără ecran.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena