Google Pixel Fold se lansează luna viitoare – primul telefon pliabil Google

Scris de | 20 aprilie, 2023
Google Pixel Fold se lansează luna viitoare – primul telefon pliabil Google

Google e gata să se ia la întrecere cu Samsung, Motorola şi Huawei şi plănuieşte să lanseze primul său telefon pliabil luna viitoare, la evenimentul Google I/O. Jurnaliştii de la CNBC au avut confirmarea de la surse apropiate de Google cu privire la acest debut al lui Google Pixel Fold.

Conferinţa are loc pe 10 mai 2023, iar Pixel Fold va sosi în magazine în iunie. Google ţinteşte spre un preţ de 1700 de dolari, deci cu 100 de dolari mai ieftin decât Galaxy Z Fold 4. Sursele afirmă că Pixel Fold va avea o balama mai robustă, iar diagonala va fi deja clasica 7.6 inch. Ecranul extern e totuşi cam mic, la 5.8 inch, cu 0.4 mai mic decât cel al Z Fold-urilor.

Google ar oferi şi un Pixel Watch cadou pentru a atrage cumpărătorii şi va oferi şi buyback. Dispozitivul va cântări 283 de grame şi aparent are o baterie mai mare decât a lui Galaxy Z Fold 4. Autonomia în materialele de marketing apare drept 24 de ore sau până la 72 de ore în mod low power. Procesorul este un Tensor G2 aparent, acelaşi de pe seria Pixel 7.

Randările apărute pe Internet cu acest telefon pliabil indică un design în stil Pixel 6 şi Pixel 7 pentru camera acestui pliabil. Pixel FOld va include două camere de 9.5 MP pentru selfie, în vreme ce în spate vom primi 3 senzori. Sunt şi două speakere la bord şi un cititor de amprente lateral.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena