Sezonul 3 din ”The Witcher” a primit un trailer și date oficiale de lansare. Când ajung primele episoade pe Netflix

Scris de | 26 aprilie, 2023
Sezonul 3 din ”The Witcher” a primit un trailer și date oficiale de lansare. Când ajung primele episoade pe Netflix

Serialul ”The Witcher” ajunge la cel de-al treilea sezon al său pe Netflix, continuând povestea lui Geralt of Rivia, interpretat de Henry Cavill. În timp ce regii, elfii și demonii Continentului luptă pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă. Încredințată cu puterile magice ale lui Ciri (Freya Allan), Yennefer (Anya Chalotra) îi conduce la fortăreața Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexploatate ale fetei. În schimb, ei descoperă că au aterizat într-un câmp de luptă al corupției politice, magiei neagre și al trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna.

The Witcher este bazat pe seria de jocuri cu același nume, iar sezonul al treilea a fost realizat la studiourile de film Longcross, precum și în mai multe zone ale Angliei, Țării Galilor, Croația, Slovenia, Italia și Maroc. Cel de-al treilea sezon va avea 8 episoade și se va lansa în două părți: volumul 1, cu episoadele de la 1 la 5, se va lansat la nivel global pe 29 iunie, în timp ce volumul 2, cu episoadele 6-8, ajunge pe Netflix pe 27 iulie 2023.

Acesta va fi și ultimul sezon în care Henry Cavill îl va interpreta pe Geralt of Rivia, Netflix anunțându-i deja înlocuitorul începând de la sezonul 4: Liam Hemsworth.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,