LG prezintă Gram SuperSlim, laptop ultrasubţire cu ecran OLED

Scris de | 27 aprilie, 2023
LG prezintă Gram SuperSlim, laptop ultrasubţire cu ecran OLED

LG extinde seria de laptopuri Gram odată cu lansarea modelului LG Gram SuperSlim, care vine cu o talie extra redusă şi un ecran OLED. Măsoară doar 11.68 mm şi vine cu procesor Intel Core generaţia 13.

Cunoscut ca UltraSlim când era prezentat la CES 2023, acest laptop este rebranduit acum în LG Gram SuperSlim şi porneşte de la 1700 dolari. Cântăreşte doar 980 de grame, iar la interior găsim un procesor Intel Core i7-1360P, până la 32 GB RAM LPDDR5 şi până la 2 TB stocare. Ecranul este un OLED de 15.6 inch, cu protecţie anti glare.

Panoul poate atinge 100% din gama de culori DCI-P3. Este un panou certificat VESA DisplayHDR True Black, pentru un contrast superior şi reproducere a culorii mai precisă. Nu doar laptopul e compact, ci şi adaptorul. Laptopul are jack audio, 3 porturi USB-C, unul cu suport Thunderbolt 4. E mai subţire faţă de LG Gram 14, LG Gram 15 şi LG Gram 16. Notebookul dispune şi de două difuzoare de 2 watt şi de o baterie de 60 Wh cu 13 ore de autonomie promise.

LG Gram SuperSlim se va vinde exclusiv prin LG.com şi va sosi la retaileri în luna mai. În SUA se oferă gratuit un monitor portabil LG Gram+ View.

Weighing just over 2 pounds, the gram SuperSlim is made for those who are always on the move.

Etichete: , , , ,

Sursa: Notebookcheck