Nothing Phone (2) se lansează în vara lui 2023; Avem un teaser nou

Scris de | 4 mai, 2023
Nothing Phone (2) se lansează în vara lui 2023; Avem un teaser nou

Nothing Phone (2) este poate telefonul cu cele mai puţine scăpări din 2023, înainte de lansarea sa. Doar procesorul său pare bătut în cuie şi acum Nothing tocmai a simţit nevoia să partajeze informaţii despre perioada când va lansa produsul.

Se pare că Nothing Phone (2) va debuta în vara lui 2023, lucru confirmat chiar de către fondatorul companiei, Carl Pei. Înseamnă că undeva prin iunie-august vine terminalul şi dacă e mai aproape de august ne-am putea chiar trezi cu Android 14 la bord. La urma urmei o ediţie beta de Android 14 tocmai a ajuns pe Nothing Phone (1).

Teaserul postat online dezvăluie o lumină roşie care clipeşte, posibil un design nou, tot cu iluminare Glyph, care se poate tuna din setări. La MWC 2023 Carl Pei a confirmat că telefonul va avea la interior un procesor Snapdragon din Seria 8, fără a dezvălui exact modelul. Între timp un oficial Qualcomm a scăpat porumbelul şi anume că e vorba despre un Snapdragon 8+ Gen 1.

Indicatorul roşu LED din teaser e similară cu ce am văzut la predecesor, indicând că telefonul filmează. Zvonuri şi scăpări trecute menţionau că vom primi o cameră triplă în loc de duală, 12 GB RAM şi un ecran AMOLED. Android va fi tunat cu Nothing OS, iar bateria va fi de 5000 mAh.

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena