HTC va lansa un telefon integrat în ecosistemul VR Vive

Scris de | 8 mai, 2023
HTC va lansa un telefon integrat în ecosistemul VR Vive

HTC a mai lansat câteva telefoane în ultimii ani, dar în general au fost modele midrange, nu flagship-uri. Acum pregăteşte un telefon integrat în ecosistemul VR Vive şi ne oferă un teaser pentru el.

Un tweet al brandului taiwanez confirmă că vom avea un smartphone construit pentru platforma Viverse. Brandul HTC Vive a creat un concept de realitate virtuală numit Viverse. Viverse este un concept de univers metaverse, care va oferi o experienţă imersivă şi o tranziţie spre alte universuri virtuale. HTC nu e chiar la prima ispravă, lansând primul telefon Viverse în 2022, un Desire 22 Pro.

Părea identic cu orice alt telefon midrange, doar că venea cu aplicaţii legate de VR. Aşteptăm o strategie similară şi pentru acest smartphone. Teaserul de mai jos dezvăluie exteriorul terminalului şi branding-ul HTC şi Viverse. Sunt şanse să fie vorba despre telefonul HTC U23 Pro, care a avut recent o scăpare în benchmark-ul GeekBench.

Acolo apărea în aprilie, cu procesor Snapdragon 7 Gen 1, 12 GB RAM şi Android 13. Ar avea şi ecran AMOLED, camera principală de 108 MP cu OIS, dintr-un total de 4 camere, dar şi o baterie de 4600 mAh cu încărcare wireless.

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena