Huawei Watch 4 şi Watch 4 Pro anunţate: ceasuri cu ecran edge to edge, măsurătoare nouă de metrici de sănătate

Scris de | 11 mai, 2023
Huawei Watch 4 şi Watch 4 Pro anunţate: ceasuri cu ecran edge to edge, măsurătoare nouă de metrici de sănătate

Huawei a dezvăluit pe 10 mai 2023 două ceasuri inteligente, Huawei Watch 4 şi Huawei Watch 4 Pro. Acestea vin cu design elegant şi noi modalităţi de măsurare a metricilor de sănătate. Hai să vedem ce ne rezervă dispozitivele.

Huawei Watch 4 Pro dispune de un ecran AMOLED LTPO de 1.5 inch, cu sticlă de safir pentru protecţie. Carcasa sa de 48 mm este fabricată din aliaj de titaniu TC4, care e de 3 ori mai rezistent decât titaniul clasic. Ceasul acesta beneficiază şi de suport 4G LTE via eSIM şi se prezintă cu o autonomie de până la 4.5 zile. Are şi mod Power Saving care îl duce la 21 zile.

Huawei Watch 4 cel standard are un corp de 46 mm din oţel inoxidabil. Ambele ceasuri au Always On Display şi o sumedenie de watch face-uri cu tematică planetară. În plus, ambele au rezistenţă 5 ATM la apă. Pot monitoriza peste 100 de moduri de fitness şi vin cu funcţii de health tracking. Una dintre marile noutăţi pe seria Watch 4 este o analiză de un minut a 7 metrici de sănătate, în mod consecutiv.

Sunt analizate pe rând puls, SpO2, EKG, temperatura pielii, rigiditatea arterelor, stresul şi puterea plămânilor. Toate apar în zona Glance, cu detaliile aferente. Watch 4 are 3 zile de autonomie şi ajunge la 14 zile cu mod Power Saving.

Huawei Watch 4 porneşte de la 450 de euro, iar Watch 4 Pro cu curea din titaniu de la 700 de euro. Varianta cu piele porneşte de la 550 de euro.

Etichete: , , , ,

Sursa: GSMArena