Google Pixel 8 Pro apare într-un clip hands-on, cu un nou senzor termometru

Scris de | 19 mai, 2023
Google Pixel 8 Pro apare într-un clip hands-on, cu un nou senzor termometru

Google Pixel 8 şi Google Pixel 8 Pro sunt aşteptate să debuteze în octombrie 2023, inaugurând Android 14, care va sosi preinstalat. Randări ale lor am mai văzut, iar acum vedem şi un prim clip hands on cu Google Pixel 8 Pro.

Mă rog, „vedem” e mult spus, deoarece avem doar o captură din el, clipul fiind rapid dat jos de pe web de Google. Ce e inedit aici e noul senzor infraroşu din modulul camerei, care are rol de termometru. Va fi folosit pentru a monitoriza temperatura corporală şi ar fi fost excelent pe durata pandemiei Covid-19.

Vedem şi cei 3 senzori principali ai camerei şi modulul protuberant, acoperit cu metal şi rotunjit pe margini. Google Pixel 8 Pro are un orificiu frontal pentru camera selfie, ca şi Pixel 7 Pro. Clipul ajuns pe web prezintă o demonstraţie a termometrului contactless de pe Pixel 8 Pro. Poate măsura şi temperatura oamenilor, dar şi a obiectelor.

Google Pixel 8 Pro e aşteptat cu un senzor foto principal de 50 de megapixeli, un Samsung ISOCELL GN2, cu mărime de 1/1.12 inch, fiind cel mai mare senzor de la Samsung de până acum. Ecranul va fi mai mic decât cel de pe Pixel 7 Pro, la 6.52 inch în diagonală. Aşteptăm şi o cameră telephoto de 48 MP cu zoom optic 4X sau mai mare, plus o cameră de 12 MP ultrawide.

Etichete: , , , ,

Sursa: 91mobiles