Google Pixel 8 Pro apare în primele fotografii şi ar putea fi prezentat în mai 2023

Scris de | 15 martie, 2023
Google Pixel 8 Pro apare în primele fotografii şi ar putea fi prezentat în mai 2023

Google a confirmat deja că va ţine următorul său eveniment important în luna mai 2023 şi e vorba aici despre Google I/O 2023. Acolo se va anunţa Android 14 cu toate funcţiile sale şi avem şanse mari să vedem şi un Pixel 7a, poate şi o tabletă Pixel şi un Pixel Fold. Ei bine, mai nou şi seria Google Pixel 8 e în cărţi.

Nu, Google nu va anunţa Google Pixel 8 şi Google Pixel 8 Pro la I/O 2023. Ne va oferi doar un teaser pentru ele, dezvăluind designul lor, cum a făcut cu Pixel 7 şi 7 Pro la I/O 2022. Mulţumită zvonacului @OnLeaks avem acum o imagine clară asupra acestor terminale, sau mai bine zis a lui Google Pixel 8 Pro. El aduce o abordare mai curbată a telefonului, cu colţuri curbate.

În plus cei 3 senzori foto din spate sunt pe aceeaşi pilulă, situaţia în vârful „cocoaşei” care e deja trademark Pixel. Se remarcă şi un al patrulea senzor sub blitz, unul cu scop necunoscut. Aflăm şi că Google Pixel 8 Pro va avea un ecran de 6.52 inch, cu un orificiu centrat pentru camera selfie şi un panou mai degrabă plat decât curbat. Terminalul va măsura 162.6 x 76.5 x 8.7 mm, doar că grosimea va ajunge la 12 mm în zona protuberanţei camerei.

Procesorul ar fi un Tensor G3 inspirat de Samsung Exynos 2300, care nu a mai ajuns pe piaţă, cu marele atuu că trece la tehnologie de 3 nanometri. Nu ştim mare lucru despre cameră, dar ştim că Google a lucrat din greu la integrarea tehnologiei Staggered HDR pentru captura.

Etichete: , , , ,

Sursa: smartprix