Sony anunţă camera de vlogging ZV-1 II, cu preţ de 900 de dolari

Scris de | 24 mai, 2023
Sony anunţă camera de vlogging ZV-1 II, cu preţ de 900 de dolari

Sony a anunţat o nouă cameră de vlogging, denumită ZV-1 II şi care costă 900 de dolari. Vine la 3 ani după ZV-1 şi e ideală pentru vloggerii începători. Pe hârtie nu vedem un salt uriaş de specs, dar toate detaliile le aflaţi mai jos.

Cea mai mare schimbare faţă de predecesor este obiectivul superangular cu zoom şi cu deschidere F/1.8-4 şi cu focală de 18-50 mm, faţă de cel de 24.70 mm cu deschidere F/1.8 la 2.8 de pe ZV-1. Nu avem totuşi parte de stabilizare optică. Majoritatea noutăţilor de la ZV-1 II vin de la modelul de anul trecut, ZV-1F. Vorbim despre un conector USB-C, microfon cu 3 capsule şi un mount pentru trepied.

Întreaga interfaţă şi grosul dotărilor vin de la acea cameră de fapt. În afară de acestea, ZV-1 II este identic cu ZV-1, având acelaşi senzor, procesor, display, stabilizare. Păstrează şi acelaşi tip de autofocalizare, baterie şi abilităţi foto şi video. Avem parte şi de senzor de tip 1.0, cu Bokeh Switch, care oferă un efect Bokeh arătos prin defocalizarea fundalului, cu o atngere.

Funcţia Cinematic Vlog Settings vă permite să realizaţi cu mai mare uşurinţă imagini ambientale cu camera de vlogging. Veţi putea realiza o captură la dimensiune de tip CinemaScope (2.35:1), cu 24 de cadre pe secundă. Există şi Creative Look, care ofer 10 aspecte prestabilitate. Chiar şi la filmare 4K primiţi Fast Hybrid Autofocus.

Produsul costă 900 de dolari şi va sosi din iunie.

Etichete: , , , ,