TP Vision anunță semnarea unui nou parteneriat cu FC Barcelona

Scris de | 25 mai, 2023
TP Vision anunță semnarea unui nou parteneriat cu FC Barcelona

TP Vision, compania care proiectează, produce și comercializează produsele Philips TV, Philips Sound și AOC Audio, anunță un nou parteneriat cu FC Barcelona, în calitate de partener principal pentru dispozitivele TV, Display și Audio. Parteneriatul va promova gama TP Vision de televizoare și produse audio de top la nivel mondial și va evidenția tehnologia originală Ambilight TV a companiei și capacitatea sa unică de a transforma televizorul obișnuit într-o experiență de vizionare captivantă.

Fiind unul dintre cei trei parteneri principali ai clubului, Ambilight TV va apărea pe mâneca tricoului de fotbal al echipei masculine începând cu data de 28 mai, pentru a coincide cu ultimele meciuri ale sezonului 2022/23. Ambilight TV va fi afișat în mod proeminent în interiorul stadionului. Jucătorii cheie din echipele de fotbal masculine și feminine vor fi invitați să experimenteze direct gama de produse, în special Philips Ambilight TV, pentru a deveni ambasadori ai brandului. În calitate de partener principal al clubului, TP Vision va juca un rol important în calitate de furnizor de televizoare și ecrane pentru infrastructura audiovizuală a noului Spotify Camp Nou. Acordul oferă pentru TP Vision drepturi de asociere cu primele echipe de fotbal masculin și feminin, precum și cu celelalte echipe sportive profesioniste ale clubului.

Televizoarele Philips Ambilight sunt dotate cu benzi de LED-uri colorate integrate de-a lungul marginilor din spate ale televizorului, care proiectează pe peretele din spate o aură de lumină în continuă schimbare și care se potrivește cu exactitate cu imaginea de pe ecran. Ambilight dă impresia unei imagini TV mai mari și mai bune, care se extinde dincolo de limitele fizice ale televizorului.

Beneficiul unei aure de iluminare a fost stabilit de mult timp în lumea filmului, dar cercetările efectuate de TP Vision au arătat că experiența suplimentară a Ambilight se poate extinde și la sport, având un succes deosebit în cazul fotbalului. Parteneriatul va introduce Ambilight TV pentru multe dintre audiențele FC Barcelona și le va permite tuturor fanilor sportului să recreeze experiența și spectacolul unui meci în direct în Spotify Nou Camp pe televizorul Philips de acasă.

Etichete: , , , , , ,