Acer prezintă laptopul de gaming Triton 16, cu ecran de 240 Hz, procesor Core i9

Scris de | 27 mai, 2023
Acer prezintă laptopul de gaming Triton 16, cu ecran de 240 Hz, procesor Core i9

Acer a ţinut un eveniment în ultima săptămână, prezentând o serie de laptouri noi, printre care şi un model Swift Edge, dar şi un Acer Triton 16. Avem de-a face cu un laptop de gaming cu refresh rate de 240 Hz.

Acer Predator Triton 16 (PT16-51) e gândit pentru gaming şi muncă şi vine cu un finisaj argintiu şi o carcasă metalică durabilă. Ecranul este un IPS WQXGA de 16 inch, cu refresh rate de 240 Hz, plus o gamă largă de culori. Pe partea termică avem un sistem dual fan şi tehnologia Acer Vortex Flow, care asigură un flux optim de aer.

Dispozitivul vine cu un procesor de generaţie nouă, un Intel Core i9, alături de o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4070, ediţia Laptop, cu suport NVIDIA DLSS 3. Are optimizare pentru ray tracing şi performanţă sporită. Puteţi personaliza experienţa de gaming folosind butonul PredatorSense şi software-ul dedicat, care permite personalizare per key RGB şi administrarea setărilor de sistem.

La conectivitate avem parte de porturi USB, HDMI, Thunderbolt 4 şi un slot microSD. Cititorul de amprente vine la pachet cu suport Windows Hello. Acer Predator Triton 16 va costa în jur de 2299 de euro.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,

Sursa: Gizmochina